Manjarabad
Manjarabad
Manjarabad, med sine frodige Robusta-plantasjer, tilbyr besøkende spektakulære utsikter over de majestetiske Vest-Ghats fjellene. Denne regionen er ikke bare et vitnesbyrd om rik og bærekraftig kaffeproduksjon, men er også anerkjent av UNESCO som et verdensarvsted. Vest-Ghats er videre kjent som en av verdens åtte «hottest hotspots of biological diversity», en ære som fremhever dens uerstattelige økologiske verdi og den rike biologiske mangfoldigheten den opprettholder.
| Høyde | 900 – 1100 moh. |
| Nedbør | 1000 – 2500 mm |
| Kaffetyper | Arabica og Robusta |
| Totalt dyrkeareal | Arabica: 31,700 ha | Robusta: 9,400 ha |
| Gjennomsnittlig produksjon | Arabica: 21,000 t | Robusta: 9,500 t |
| Hovedvarianter | Arabica: S795, SLN6, SLN9, Cauvery | Robusta: S274, CxR |
| Mellomvekster | Pepper, kardemomme, appelsin, arekanøtt, banan |



